La CUP mostra el seu suport a la candidatura de Valldoreix Plural

La CUP ha escenificat aquesta tarda el seu suport a la candidatura de Valldoreix Plural, representada per Juanjo Cortés, a la presidència de l’EMD de Valldoreix. L’acte s’ha dut a terme davant de la premsa local, en una compareixença on han intervingut el presidenciable Juanjo Cortés i el vocal de la CUP a la Junta de veïns de Valldoreix Ferran Margineda.

Aquest suport es produeix després dels últims mesos de debat intern a la CUP, i de negociació d’un programa de mínims que acompanyi aquesta candidatura. Un cop resolts tots dos processos satisfactòriament, els anticapitalistes han sumat el seu suport al d’altres forces polítiques progressistes, amb l’objectiu de propiciar un canvi a Valldoreix després de 12 anys de governs convergents que han estat acompanyats de polèmiques i problemes de gestió i transparència, alguns dels quals han estat duts per la mateixa CUP a l’Oficina Antifrau.

Ferran Margineda, vocal de la CUP a la Junta de Veïns de Valldoreix: “Si bé els continguts del programa de consens són de mínims, com és natural la CUP no renunciarà al seu propi programa. El programa de la vocalia és i serà el de l’esquerra independentista, transformadora, feminista i ecologista de la CUP, i a partir dels nostres posicionaments ideològics buscarem influir i participar, sempre en positiu i pensant en la ciutadania de Valldoreix.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑