La CUP mostra el seu rebuig al projecte del quart cinturó

Les assemblees de la CUP del Vallès Occidental han mostrat, de manera conjunta, el seu rebuig a la proposta del PSC, en el marc de la negociació dels pressupostos de la Generalitat, de recuperar el projecte del quart cinturó. Considerem que cedir en aquesta
proposta mostra que el model de país d’Esquerra Republicana no dista gens del que proposa el PSC, i que totes dues formacions continuen posant per damunt interessos partidistes als del territori.

Esquerra Republicana ha obert la porta aquesta setmana a la proposta del PSC de reimpulsar la B-40, també coneguda com a “Quart Cinturó”, antic projecte d’autovia plantejat com una alternativa a l’AP-7, i que uniria entre d’altres Sabadell i Terrassa.

La CUP considera que el Quart Cinturó en cap cas és una demanda del territori, ans al contrari. La gent del Vallès Occidental vol un transport públic digne i de qualitat. I que, en definitiva, aquesta maniobra mostra una vegada més que el govern de la Generalitat viu d’esquena al país i que s’ha doblegat a l’agenda del PSC i de Junts per Catalunya, amb l’únic objectiu de perpetuar-se al poder.

Marco Simarro, Tinent d’Alcalde de Drets Socials, portaveu i alcaldable de la CUP Sant Cugat: “Pensem que és un sense sentit continuar fent més autopistes quan vivim una situació de plena emergència climàtica i amb uns nivells de contaminació als Vallesso per sobre dels límits establerts per l’OMS. A més, s’ha demostrat repetidament que augmentar les autopistes no redueix el trànsit, sinó que el fomenta encara més.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑