Comencem a preparar el programa electoral: “Construïm un Sant Cugat per a tothom.”

Queden sis mesos per a les eleccions municipals del 2023. Mig any. Hi haurà gent a qui li pugui semblar que queda molt lluny, o que ni tan sols tenia al cap que aquest curs toca escollir als seus representants a l’ajuntament. A la CUP, però, creiem en les coses preparades amb cura i temps, i no en aparèixer durant quinze dies de campanya estrident per després guardar silenci.

Un dels punts claus de tota campanya és el programa electoral, aquella eina que permet que tota la ciutadania conegui les teves propostes per a la ciutat, per poder prendre una decisió amb ple coneixement de quin projecte de ciutat està votant. Nosaltres ja hem començat a preparar el nostre programa, i ho volem fer amb tota la gent de Sant Cugat que té ganes de construir un Sant Cugat que no exclogui a ningú, un Sant Cugat per a tothom.

I ho farem, seguint la línia de les últimes eleccions, a través de diverses trobades obertes. Visitarem diferents punts de Sant Cugat, parlant d’alguns grans temes de ciutat i de societat com són l’habitatge o la mobilitat, entre d’altres. En aquestes trobades comptarem amb experts que ens donaran el seu punt de vista, però també volem sentir les vostres propostes, dubtes i qualsevol altre idea que pugueu tenir.

La primera sessió serà ben aviat. El dimarts 22 de novembre, ens veiem a les 19:30 al Xalet Negre per parlar sobre que podem fer per resoldre la problemàtica de l’habitatge, coneguda per tothom a Sant Cugat i que segons L’últim Baròmetre Inclusiu afecta la meitat de la població, que té problemes per pagar l’habitatge a finals de mes.

El 22 de novembre, posarem una nova pedra en aquest nou Sant Cugat que estem construint, i ho volem fer amb el màxim de gent possible. Us esperem!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑