El 25 de novembre, posem les cures al centre

El Tinent d’Alcalde de Drets Socials, Marco Simarro, ha presentat aquest matí en roda de premsa la programació d’activitats que s’organitzaran enguany en motiu del 25 de novembre, dia contra la violència masclista. El lema que englobarà totes aquestes activitats és “Posem les cures al centre”.

Com indica el títol, les activitats organitzades al voltant del 25 de novembre aniran sobre les cures i les feines de la llar. L’objectiu és mostrar com encara actualment la majoria de persones que s’encarreguen d’aquestes tasques són dones, i de nou en molts casos en unes condicions molt precàries. A més de la part de denúncia, però, també es vol remarcar la importància de les cures i de la centralitat que tenen a l’hora de sostenir  la nostra societat i, en definitiva, la vida.

Un total de 20 activitats que es duran a entre el 8 i el 30 de novembre. Entre les activitats més destacades hi ha la presentació de “Parlen les dones”, organitzat per Hora Bruixa, la Xarxa de Monestir -Sant Francesc i l’Ajuntament,  que constarà d’una exposició, una taula rodona i un concert a càrrec de les Pasquines. Serà el dissabte 26 de novembre a partir de les 17h a la plaça del Coll.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑