L’Ajuntament enviarà la Guia de la Gent Gran a tots els veïns majors de 65 anys

L’ajuntament de Sant Cugat ha anunciat la creació de la Guia de la Gent Gran. Una guia que arribarà a les llars de tots els santcugatencs majors de 65 anys, i que explica tots els recursos que la gent gran de la ciutat té a la seva disposició en diferents àmbits de la seva vida com poden ser la salut, el transport o les gestions administratives. Per exemple, inclou informació sobre el transport adaptat, la possibilitat de rebre atenció domiciliària o com tramitar les ajudes a la dependència. Consultar la Guia de la Gent Gran aquí.

La voluntat de la Guia és fer arribar a la gent gran tota la informació sobre les eines que tenen a la seva disposició, per poder fer més efectiu el desplegament de les diferents accions que s’han impulsat per dignificar i millorar la qualitat de vida dels més grans de la ciutat. Perquè la garantia de drets també inclou que la ciutadania estigui plenament informada, fet en què recau la importància d’aquesta.

La Guia és una de les principals novetats de la Setmana de la Gent Gran, que començarà el dissabte 1 d’octubre amb una marxa des de la plaça Octavià fins a Torre Negra, i que acabarà el divendres 7 d’octubre amb un espectacle final amb actuacions musicals i entrega de trofeus. Us deixem també l’enllaç amb la programació.

Marco Simarro, Tinent d’Alcaldia de Drets Socials: “Moltes vegades tenim els serveis i els recursos, i no es fan servir. Un pot pensar que la gent no té problemes o no té interès, però sovint passa que a les institucions els hi costa fer arribar als veïns i veïnes tot allò que tenen a la seva disposició. Que la gent conegui els serveis i recursos que té al seu abast també forma part de la lògica de garantir els drets de les persones del municipi.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑