“Explicar per formar opinió i potencial canvi” és l’opinió de Robert Savé

Al llibre “Iluminando el lado oscuro del universo (Roberto Emperan, 2018, editorial Planeta Ariel), que em va regalar un amic i vaig llegir durant la pandèmia, es diu i s’explica com el setembre del 2015, es van detectar per primera vegada les ones gravitacionals, que ens informen de fets que no es veuen, ni s’escolten, però que han passat d’una manera fefaent.
També parla de la gran quantitat de soroll no auditiu que hi ha a l’univers, i que dificulta escatir entre les diferents ones energètiques que en ell es mouen, cadascuna amb el seu origen i intensitat.

Ara, aquests dies en què el moviment polític s’ha començat a mostrar per preparar les següents, que no properes eleccions (resten 6 mesos és a dir 1/8 part de la legislatura), es comença a escoltar remor i en alguns grups i situacions soroll fort, limitant de l’audició i el seu enteniment.
Aquesta remor que fan uns quants, considero que impedeix escoltar el que s’ha fet des del grup minoritari del govern municipal, com la claredat i control dels processos administratius, l’increment en la participació real de la ciutadania, en la visibilitat i gestió dels barris, en la joventut, amb els drets de totes les persones…

Sens dubte la remor ho tapa, volgudament o no. Però també és cert, a la meva manera de veure, que no s’ha generat prou amplificació de la informació respecte de la tasca desenvolupada i la responsabilitat i esforços esmerçats en la mateixa, així com del que no s’ha fet i del que es farà, tot explicant els perquès, positius o no, però reals sempre.
La informació ha de ser pels 98000 ciutadans, no pels militants, simpatitzants i afins. A més, aquesta no la han de rebre per obtenir vots, sinó perquè puguin valorar que hi ha una altra manera de fer política, a la fi, de generar un model social, un estil de vida per tothom diferent però real, encarat amb l’actual.

Abans es deia que el que no es veu, no existeix, ara es pot dir que el que no es detecta, no es coneix i per tant, s’ignora.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑