L’Assemblea Ciutadana s’estrenarà debatent el futur de la Torre Negra

Sant Cugat ja té data i tema de la primera Assemblea Ciutadana que es celebrarà a la ciutat. Serà el dimecres 16 de novembre, i es centrarà en la conservació de la Torre Negra, adquirida per l’ajuntament a principis d’aquest any, i en la relació que ha de tenir amb el seu entorn.

L’Assemblea Ciutadana és un espai obert a ciutadania i entitats per presentar propostes, idees i reflexions sobre temes d’interès del municipi, com és el cas de la Torre Negra, i suposa un pas més en la voluntat d’implicar el veïnat de la ciutat. La creació d’espais com aquest venen a millorar la implicació i l’apoderament veïnal, així com a millorar els espais per copsar al màxim l’opinió i sentit general de la població sobre temes importants de la ciutat.

L’Assemblea Ciutadana es convoca anualment a petició del ple municipal, la junta de govern o el consell de ciutat. També es pot convocar presentant 300 signatures de santcugatencs majors de 18 anys. Enguany, es celebrarà el 16 de novembre i és oberta a tota la gent de Sant Cugat.

Els ciutadans o entitats que vulguin participar tenen dues opcions:

  • Presentar una intervenció, sigui en format de reflexió o de proposta, amb relació al tema de l’Assemblea. Es poden enviar per correu a assembleaciutadana@santcugat.cat fins el 16 d’octubre. 
  • Assistir directament a l’Assemblea. Cal inscripció prèvia a decidim.santcugat.cat

Oriol Sánchez, regidor de Joventut i Participació: “És l’espai amb més potencial per a la participació que ha tingut Sant Cugat fins al moment, ja que està oberta a tota la ciutadania i entitats del municipi. Ha de servir per poder tractar tots aquells temes d’interès central per la ciutat. Per això Torre Negra és un gran tema per començar. La relació entre aquesta i la ciutat no deixa indiferent a ningú i és un tema d’interès general. La gent té ganes d’opinar i debatre i l’assemblea és una gran oportunitat per fer-ho. Animem a tothom a participar-hi.“

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑