El Ple municipal obre el camí a la municipalització de la grua

Durant la sessió plenària municipal d’ahir, es va aprovar l’expedient que avala la creació d’una normativa per internalitzar el servei de retirada de vehicles de la via pública, el trasllat i la custòdia en el dipòsit municipal. Així mateix, també s’inclou la gestió i reciclatge dels residus que es derivin de la seva activitat.

Amb aquesta votació, s’obre camí perquè el servei de grua s’acabi prestant des de l’ajuntament, i no des d’una empresa privada. A més, es regularitza la prestació del servei, ja  que des del 2016, moment en què va caducar el contracte anterior, s’ha estat prestant fora de normativa.

Un cop es completi el procés d’internalització, serà PROMUSA qui s’encarregui de dur a terme el servei, incloent-hi la contractació de personal i els recursos necessaris. Tot i això, no es descarta la creació en un futur d’una empresa pública de serveis municipals que assumeixi la grua així com els diferents serveis que es vagin internalitzant i/o creant.

Lourdes Llorente, tinenta d’alcaldia de Bon Govern, Transparència i Participació: “Celebrem que aquest expedient estigui en vies de veure la llum. L’aposta per les municipalitzacions no ha estat fàcil, ha tingut més complexitat de l’esperada en tant que s’ha hagut de regularitzar algunes situacions, generar un reglament de la grua i unificar els serveis de grua i dipòsit. Estem contents també perquè aviat el servei de neteja d’edificis també estarà internalitzat.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑