La CUP vota en contra de l’aprovació de la continuïtat en la prestació del servei públic d’abastament d’aigua per denunciar la gestió opaca de l’AMB

La CUP proposa que es solucioni a través d’un conveni temporal de gestió amb l’AMB

La CUP Sant Cugat ha votat en contra de l’aprovació de la continuïtat en la prestació del servei públic d’abastament d’aigua, en protesta per la gestió en tot aquest procés per part de l’AMB, que denuncien ha estat opaca i molt poc transparent.

La CUP Sant Cugat reafirma la seva aposta per la municipalització i gestió pública de l’aigua. Ho considera un exercici de sobirania i en defensa d’un recurs públic i comunitari tan important com és l’aigua, la gestió de la qual ha de realitzar-se partint de criteris socials i ambientals i no de benefici econòmic.

Avui dia, el contracte de l’ajuntament amb Sorea està caducat i funciona gràcies a una pròrroga. Això suposa un perjudici per a la ciutat i es ressenten tant la gestió com el servei que s’acaba prestant a la ciutadania i impedeix efectuar una rebaixa en el preu final de la tarifa. Per part de l’ajuntament s’ha enviat una carta a Ada Colau, presidenta de l’AMB emplaçant-la a moure fitxa junt amb una proposta de solució a través d’un conveni temporal.

La CUP remarca que el vot negatiu no és en contra del govern, que reafirma la seva voluntat de internalitzar l’aigua, sinó en protesta per l’actuació de l’AMB, i recorda així mateix que els estudis realitzats per l’ajuntament demostren que la municipalització del servei de l’aigua i la posterior gestió directa suposarien no només una gestió més eficient, sinó també més econòmica.

Lourdes Llorente: “Aquest bé no pot estar en mans d’inversors privats, l’objectiu dels quals sigui tenir el màxim de beneficis, que és el que ara per ara guia a les empreses. no s’hauria de fer negoci d’aquest bé públic, i sobre tot no pot ser un producte subjecte a l’especulació”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑