InfoCUP 2 anys de mandat: “És lluitant quan guanyem drets.”

Ens fa molta il·lusió anunciar-vos que, des d’aquesta setmana, està començant a arribar a les cases de Sant Cugat l’Infocup que hem preparat fent balanç d’aquests dos anys de mandat, i que tindreu a les vostres mans dintre de poc si és que no us ha arribat ja.

Setze pàgines on fem valoració del que ha suposat entrar al govern de la ciutat i on els nostres regidors expliquen tota la feina feta des del 2019, que no és poca, a àmbits com Drets Socials, Joventut, Municipalitzacions…

Però en aquest Infocup trobaràs també moltes altres coses. I és que el 2021 es van complir 10 anys des que la CUP vam entrar a l’ajuntament per primer cop. Per celebrar l’efemèride el nostre exregidor Ignasi Bea, qui va estar present des de l’inici, ens fa un repàs de tot el que ha succeït durant aquesta dècada. A més també comptem amb l’opinió de la CUP a Valldoreix, articles de la gent de la nostra assemblea o una crònica de com s’ha fet front a l’impacte de la pandèmia des de Drets Socials, entre d’altres.

Sabem que, amb tants continguts, fa més il·lusió poder llegir l’Infocup en paper, però si voleu donar una primera ullada, us deixem l’enllaç per llegir la versió digital.

Podeu llegir l’INFOCUP aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑