La CUP, en contra de la declaració de la Junta de Portaveus en relació a la gestió dels fons europeus Next Generation

En aquest ple de desembre es porta al plenari municipal una declaració aprovada en Junta de Portaveus per tots els grups excepte la CUP en relació a la gestió i distribució dels fons europeus Next Generation.

La CUP considera que aquests fons europeus han d’anar principalment a enfortir el sector públic i a generar ocupació, partint d’una transformació que tingui en compte les cures (sector públic) i sector sanitari, que són qui més ha patit més durant aquests dos anys. 

Alhora que han d’anar enfocats a potenciar un nou model econòmic just i democràtic, i per tant, sí la petita i la mitjana empresa però també a l’Economia Social i Solidària. Ens cal un nou model econòmic en que les comunitats, els territoris i les economies tinguin un equilibri que permeti el desenvolupament i la sostenibilitat de manera redistributiva.

Per tant, ens cal un model de distribució d’aquests fons on es reforci el sector públic i poder pensar una economia plural i planificada per pal·liar les desigualtats que amenacen de consolidar-se en una societat ja força trencada, i no un model com l’actual, en que les grans empreses multinacionals es repartiran gran part del pastís econòmic, acompanyat d’un relat de rentat de cara sota grans lemes com “modernitzar l’economia” per tal que sigui “verda i digital”.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑