«L’habitatge, un dret per a tothom» és l’opinió de Lourdes Llorente

Demà tenim una cita a la Floresta que ens fa molta il·lusió. I és que si creus que Sant Cugat pot ser una ciutat diferent de la del “pelotazo” immobiliari i als grans barris residencials amb un teixit associatiu més aviat escàs, et recomano que vinguis a la Jornada d’Alternatives Habitacionals que organitzem demà a la Floresta des de la CUP. Una jornada que començarà a dos quarts d’onze a les Cases dels Mestres, on coneixerem el projecte de cooperativa d’habitatge en cessió d’ús “Clau Mestra”, que té les seves arrels en les reivindicacions d’aquells col·lectius i persones de Sant Cugat que mai han deixat de creure en una ciutat millor.

Després, ens mourem al Centre Social i Sanitari on es celebrarà una Taula Rodona on representants de diferents projectes de vivenda alternativa com 4 Pins, Can Carner o la Cooperativa 50-70 ens explicaran la seva experiència. Per poder aprendre més i veure com hi ha altres vies més enllà de la que s’ha seguit tota la vida.
Aquesta jornada es celebra en el marc de la campanya “L’habitatge, un dret per a tothom” que hem iniciat recentment, i en què volem parlar dels principals problemes de la ciutat pel que fa a la vivenda, i de la necessitat d’un nou model per a Sant Cugat, que el faci més inclusiu i sostenible.

Una campanya que no fem perquè sí, o per parlar de qualsevol tema. Perquè cal recordar que l’habitatge és avui dia una de les principals preocupacions per a la ciutadania de Sant Cugat, fins al punt que la meitat té problemes per pagar el lloguer o la hipoteca, d’acord amb les dades del Baròmetre Inclusiu 2020.

Per tot això, us esperem demà a la Floresta per intercanviar idees i aprendre com poder fer una ciutat de tots.

LOURDES LLORENTE és tinenta d’alcaldia de Transparència, Bon Govern i Municipalitzacions

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑