«El Consell i l’Aula d’extensió Universitària, dos exemples protagònics» és l’opinió de Núria Gibert

Aquesta setmana he pogut assistir a dos esdeveniments amb la gent gran com a protagonistes que ens interpel·len sobre el paper que la gent gran reclama tenir a les nostres societats.
En primer lloc, la Constitució del Consell de la Gent Gran. Un òrgan més que necessari que inexplicablement no existia a la ciutat. Plens de raons estaven aquelles persones qui el reclamaven, quan atreien l’atenció sobre el fet que existís un Consell de Joves i un d’infants i no un de gent Gran.
Des d’aquí vull agrair la feinada feta des de la Taula de la Gent Gran. Des de la proposta inicial, al seguiment i treball del mateix reglament. Ara el Consell de la Gent Gran ja és una realitat, ens toca fer-lo una eina eficaç i representativa a l’alçada de les expectatives.

En segon lloc, l’aniversari de l’Aula d’Extensió Universitària al Teatre Auditori. Una diada que va servir per a repassar la frenètica activitat d’aquesta entitat durant aquests últims vint anys; amb passió pel saber, demostren que la curiositat no és una actitud circumscrita a cap edat i que tot allò que fem per a saber més, ens fa més grans, savis i fins i tot humils. Enhorabona per aquest aniversari i tota aquesta feinada. Per vint anys més!

Núria Gibert és portaveu de la CUP-PC i tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància

Aquesta columna apareix primer a cugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑