L’habitatge , un dret per a tothom

Iniciem una nova campanya en defensa del dret a l’habitatge

Des de fa massa anys, Sant Cugat sona com a sinònim de ciutat cara, amb lloguers molt per sobre de la mitjana del país i en un terreny adobat per a les immobiliàries. La conseqüència? Un Sant Cugat on la meitat de la població té dificultats per pagar el lloguer o la hipoteca, i on cada cop més gent jove – i no tan jove – ha de marxar perquè no pot assumir aquests preus. És a dir, s’ha entès que tenir un pis o una casa depèn únicament de la teva butxaca, i que si no t’ho pots permetre et quedes sense o et fan fora de casa teva.

A la CUP Sant Cugat tenim molt clar que cal donar la volta la situació, i entenem que això no és així. Que l’habitatge no és una font de negoci per a les immobiliàries ni un dret per a qui s’ho pugui permetre, sinó un dret que tothom ha de tenir assegurat.

Per aconseguir-ho, primer de tot és necessària una nova manera d’entendre la ciutat, diferent de com s’ha construït històricament Sant Cugat. Això és, deixant de banda l’elitisme i apostant per la inclusió, per una ciutat on tothom tingui cabuda independentment de la nòmina. Perquè evidentment hi ha una alternativa i una altra manera de fer créixer Sant Cugat

Per tot això, avui presentem la campanya “L’habitatge, un dret per a tothom” d’aquest desembre. Un mes en què parlarem d’alternatives habitacionals, de model de ciutat i del Pla d’Habitatge Assequible 2030. Estigueu atents a les nostres xarxes socials, que en breus anunciarem els propers actes i xerrades.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑