«Reafirmació de la diferència» és l’opinió de Robert Savé

Aquests dies, altre cop, la manera d’esser i funcionar de la CUP ha estat en boca de moltes, majoritàriament d’una manera negativa i pejorativa el qual és lícit, però indica desconeixement dels altres i intolerància vers el que pensen i són.

Tothom és lliure de pensar i dir el que vulgui, però els pressupostos de la Generalitat no els han parat unes quatre-centes persones, els han parat les seves pròpies mancances, incongruències i simplicitats tàctiques, amb una total manca d’estratègia global i temporal, per tot el país i per tothom que hi viu.

Reclamar uns pressupostos clarament socials, amb la situació econòmica actual junt amb la taxa d’atur de joves més elevada d’Europa, no sembla forassenyat; reivindicar polítiques ambientals serioses i coherents amb el que l’IPCC i les COP indiquen i demanen, posa en valor la negativa al desenvolupament de l’ampliació de l’aeroport Josep Tarradellas i als Jocs d’Hivern (dades del Servei Meteorològic de Catalunya, pagat per totes, indica que difícilment hi haurà neu); una mínima ètica social i política amb mentalitat de país, posa en valor l’enfrontament al desenvolupament del pla especulatiu del Hard Rock a Vila-seca; demanar inversions en sanitat, en el tros de la península Ibèrica amb major retard en la llista assistencial, és cabdal i fer el mateix en educació, tant pel que afecta a la llengua, com a la cultura, coneixements i aprenentatge de les noves generacions és imprescindible, essent aquests dos sectors clarament afectats per la COVID i les retallades de determinades polítiques nostrades.

Cal reafirmar i reafirmar-se en la diferència que aquestes sigles representen i on, com van dir-me, hi té cabuda tothom que no la té o vol tenir en altres opcions. Això si, considerant que totes són valides, ja que mostren la realitat d’un país.

Que no ens enganyin i no ens enganyem. Sense les altres, no som podem ser res, per tant és important reafirmar-se en lo nostre. Perquè la diversitat i la discussió que se’n deriva és la riquesa i la força social vers noves i millors realitats.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑