Núria Gibert, observadora internacional a les eleccions municipals de Veneçuela d’aquest diumenge.

Núria Gibert estarà present aquest diumenge 21 de novembre a les eleccions municipals de Veneçuela com a Observadora Internacional, per al desenvolupament normal i la garantia democràtica d’aquests comicis, juntament amb vàries desenes de representants d’organitzacions, d’ONG, parlamentaris, europarlamentaris, regidors i regidores de països de varis continents.

Núria Gibert, acompanyada de Sylvia Barragán, s’encarregaran de fer la veedoria (inspecció / observació) de si aquest procés electoral s’està duent a terme amb garanties, i posteriorment fer un informe del desenvolupament dels comicis.

Convidades pel ‘Consejo Nacional Electoral’ (que és la institució pública que s’encarrega de garantir i vetllar pel compliment dels principis constitucionals) han estat cridades per ser coneixedores del món municipal i la seva experiència en processos electorals.

Núria Gibert “La nostra funció és fer d’observadores de que el procés electoral es desenvolupa amb garanties. No tenim cap objectiu concret ni cap posicionament, el que volem és ser el més neutrals possible

Núria Gibert “Venim a seguir de prop les eleccions d’un país que és castigat pels poders econòmics, financers i polítics dels EUA i de bona part del món. Segueixen amb el projecte de socialisme i que malden per les dificultats que se’ls hi estan imposant

Núria Gibert és Tinenta d’alcaldia a l’Ajuntament de Sant Cugat de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut, Infància i Gent Gran des del juny del 2019. I al mandat anterior cap de l’oposició a la mateixa institució. Anteriorment va participar en el projecte d’acompanyament de Drets Humans a Colòmbia International Peace Observatory, i entre el 2016 i 2017 va ser membre del Secretariat Nacional de la CUP i portaveu de l’organització.

Aquesta acció per al desenvolupament normal i la garantia democràtica d’aquests comicis el farà acompanyat de la Sylvia Barragán, regidora de la CUP a l’Ajuntament de Santa Coloma de Farners i membre del Secretariat Nacional de l’organització anticapitalista. La presència dels perfils de Gibert i Barragán han estat escollits per la CUP en representació de la pluralitat de perfils idonis per vetllar per aquests comicis, essent regidora a govern i regidora a l’oposició respectivament.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑