Moció de la CUP-PC, en nom de l’Assemblea pel Clima, per a la No ampliació de l’Aeroport de Barcelona

La CUP-PC, en nom de l’Assemblea pel Clima, presentem el pròxim dilluns 20 de setembre una moció al ple municipal demanant que es posicioni contra l’ampliació de l’Aeroport del Prat, que tindria un greu impacte mediambiental i suposaria una nova agressió contra el territori.

Així mateix, ens sumem a la convocatòria de l’Assemblea pel Clima d’aquest diumenge 19 de setembre a les 10:30 del matí a pl. Lluís Millet, des d’on s’anirà de manera conjunta a la manifestació de Barcelona. Convidem també a tots els veïns de Sant Cugat que s’hi vulguin sumar.

Tot i la ruptura de les negociacions entre els governs espanyol i català, aquesta moció segueix tenint tot el sentit. Perquè el projecte encara segueix sobre la taula i perquè seguim en un context d’emergència climàtica. Si volem fer-hi front no podem seguir amb un model de creixement constant ni fomentar un dels sectors que més contribueix a l’increment d’emissions com és el de l’aviació.

Marco Simarro, regidor de la CUP-PC de Joventut, Participació i Barris: “Destruir el territori mai pot ser una solució de futur. I més apostant per noves infraestructures, l’objectiu de les quals és seguir engreixant el negoci de la indústria turística que ja s’ha demostrat que és insostenible. Cal ser sobirans econòmicament i poder decidir lliurement sobre quin model volem, i no a través de negociacions opaques amb l’estat.”

Podeu consultar la moció aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑