Comunicat de la CUP PC sobre la Festa Major de Valldoreix.

Benvolgudes veïnes i veïns

Amb tot el respecte per les persones d’arreu que gaudiran de la festa major de Valldoreix, dir-vos que:

No assistirem de forma oficial al pregó de divendres en correspondència al tracte que el govern i el seu president han tingut, no traspassant-nos cap informació prèvia del programa de festes, de qui seria el o la pregonera, ni comunicar-nos que aquest dimarts passat es presentaria oficialment el programa juntament amb la pregonera Àngels Solé en nom del centre de recuperació de béns mobles.

Afegim ja posats que, la festa major de Valldoreix respon a un model on l’administració i no pas la ciutadania pren les regnes de la seva organització fet que considerem molt allunyat del que ha de ser una festa popular.

L’absència de cap comissió de festes, que hauria d’estar encabida dins el Consell de la Vila, recordem que censurat per part del govern de Junts, seria per descomptat la via més participativa i sobre tot transparent i democràtica.

Finalment dir novament que, no trobem adient que es vinculi la festa major amb una missa institucionalitzada que perpetua el model caduc on govern i església tenien la potestat de decidir el calendari festiu vinculant un suposat dia a un suposat patró, en contra del pensament racional i sobretot  de la llibertat de consciència de tota la ciutadania.

En qualsevol cas, les persones simpatitzants i afiliades a la CUP us desitgem Bona Festa Major.

Valldoreix 09 de setembre de 2021

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑