“El procés independentista s’ha acabat?” xerrada el dijous 15 de juliol

CANVI DE DATA DE LA XERRADA

En compliment de les mesures sanitàries preventives de la COVID19, ens veiem obligats a postposar la xerrada prevista per demà dijous, al proper dijous 15 de juliol, i al Celler Cooperatiu.

Aquest dijous 15 de juliol a les 19:30, la CUP Sant Cugat organitzem al Celler Cooperatiu la xerrada “El procés independentista s’ha acabat?”. Debatrem sobre en quin estat es troben tant el procés com la lluita independentista, en un moment en que la discussió entre les veus que afirmen que tant el procés com la lluita independentista han arribat a un carreró sense sortida i les que reivindiquen que l’independentisme no ha perdut pistonada, i segueix guanyant eleccions amb majoria absoluta. 

Una xerrada on comptarem amb ponents com Jordi Muñoz, un dels politòlegs de referència i professor universitari de ciència política a la UAB, que recentment ha escrit “Principi de realitat: una proposta  per a l’endemà del Procés”. Així mateix comptarem amb la presència de l’advocada  comentarista política Maria Vila i el politòleg, membre de la CUP i de Poble Lliure Arnau Comas.

Us hi esperem a totes!

Pots veure la xerrada aquí:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑