Núria Gibert i Iñaki Uriz a la llista de la CUP del 14F.

Més d’una desena d’activistes represaliats formaran part de les quatre llistes electorals amb què la CUP-UNCPG concorrerà a les eleccions del 14 de febrer.

Ahir dimarts 13 de gener la formació anticapitalista va presentar la seva llista amb la que concorrerà les eleccions aquest proper 14F, encapçalada per l’ex-alcaldessa de Badalona Dolors Sabater per l’agrupació electoral CUP – Un Nou Cicle Per Guanyar.

Núria Gibert, actual portaveu del grup municipal de la CUP-PC i Tinent d’Alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Salut i Infància i ex portaveu del Secretariat Nacional de la CUP ocuparà el 71è lloc de la llista de la CUP per la circumscripció de Barcelona.

Iñaki Uriz, militant de l’assemblea local i professor, també formarà part de la mateixa llista, anant de 7è suplent per la circumscripció de Barcelona.

En aquesta que encapçala Dolors Sabater, Carles Riera i Eulàlia Reguant, inclou a represaliats del moviment independentista com Adrian Sas (3 anys de presó per participar en les protestes del primer aniversari de l’1 d’octubre) o Marcel Vivet (encausat per la manifestació al centre de Barcelona contra l’associació neofeixista Jusapol, el passat 29 de setembre de 2018).

Amb la inclusió a la llista dels joves represaliats, la CUP reafirma el seu compromís amb la lluita antirepressiva i posa sobre la taula, una vegada més, l’exigència d’acabar amb la persecució de l’independentisme popular per part de la Generalitat de Catalunya. La CUP reclama a la resta de partits sobiranistes un compromís inequívoc amb les persones represaliades que s’ha de traduir amb la retirada de les acusacions per part del govern que surti de les properes eleccions.

A més, més d’una desena d’activistes represaliats formaran part de les quatre llistes electorals amb què la CUP-UNCPG concorrerà a les eleccions del 14 de febrer, entre els que destaquen la cap de llista per Tarragona Laia Estrada, el cap de llista per Lleida Pau Juvillà i el cap de llista per Girona Dani Cornellà, així com Lluna Berlanga, Queralt Casoliva, Ylènia Morros, Aina Llotje, Ivan Altimira, Montse Venturós, Edgar Fernández, Bernat Lavaquiol, Maria Puig, Ignasi Sabater, Eloi Güell i Anna Gabriel, que ocuparà el lloc 83.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑