Volem acompanyar els joves perquè es desenvolupin de manera plena i lliure

A Sant Cugat hi viuen prop de 20.000 joves d’entre 13 i 29 anys. Entenem que des de l’Ajuntament se’ls ha d’acompanyar perquè puguin desenvolupar-se per viure en plenitud. Que les persones joves sàpiguen que per qualsevol dubte o inquietud poden adreçar-se a l’Oficina Jove del Casal de Torreblanca, on se’ls atendrà sense prejudicis i se’ls dirigirà als serveis que millor s’adeqüin a les seves necessitats.

“Volem que en qualsevol moment del seu desenvolupament els joves trobin en els serveis de l’Ajuntament un espai de suport i confiança” explica Marco Simarro, coregidor de joventut de l’Ajuntament de Sant Cugat.

En aquest sentit, el primer pas és explicar als joves que disposen d’aquest servei, per això des de la regidoria de Joventut, corepresentada per Marco Simarro, s’ha engegat una campanya amb presència als carrers, mitjans de comunicació, i espais freqüentats per joves, després de més d’una dècada sense potenciar la informació municipal adreçada en aquest col·lectiu.

“La joventut ha estat històricament menystinguda en aquesta ciutat, volem vetllar pels seus drets i acompanyar-los sense prejudicis, i això comença per garantir que n’estan informats” destaca Marco Simarro, Regidor de Joventut, Participació i Barris l’Ajuntament de Sant Cugat.

Un dels valors forts de l’acompanyament als i les joves de la ciutat són les assessories personalitzades. Espais d’acompanyament individual enfocats a apoderar els joves en diferents vessants: Assessoria Acadèmica, Assessoria Laboral, Assessoria Drogues i pantalles, Assessoria Mobilitat Internacional, Assessoria Orientació personal i la incorporada aquest curs, Assessoria Parlem-ne enfocada al treball conjunt amb les famílies.

Volem acompanyar els joves perquè es desenvolupin de manera plena i lliure

Coneix l’Oficina Jove de Sant Cugat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑