“Ja tenim el pressupost per Sant Cugat” és l’opinió de Robert Savé.

No és tot el que es necessita i fins i tot podria ponderar-se d’una altra manera, tanmateix és el primer pressupost en anys, pensat per tot el veïnat.

És important per tractar d’equilibrar un municipi econòmicament asimètric, socialment discriminador i amb una profunda necessitat de canvi de paradigma.

Cal reduir les diferències econòmiques, que inexorablement porten a una centrifugació de joves, vells i professionals de baix salari.

Cal incrementar la força centrípeta, que recuperi la vida en els barris, en entitats i carrers, que generi vida i per tant benestar… Primer pas per la salut social/individual.

Cal repensar-nos, que i com volem que sigui a partir de demà?, una ciutat jardí, un centre de serveis…, o un lloc amb oficis, on treballar bé sigui el símbol característic i diferencial de la nostra ocupació.

Vindran més crisi i amb el negoci de l’enginyeria econòmica, amb l’arquitectura dels números, amb la producció d’intangibles, ja hem vist que podem arribar, la majoria, a un alt nivell d’empobriment i a comprometre el futur i estabilitat socials.

Som una ciutat de quasi 100.000 habitants, per primer cop es pensa per quasi totes. Lamento molt les que queden excloses, per errors i/o mal funcionaments del sistema, les altres, les que s’han fet Sant Cugat seu al llarg de molts anys, no ho lamento, perquè també està pensat per elles i ells.

Per aquest col·lectiu només desitjo, que valorin, que hi han altres maneres de fer, altres vies per generar ocupació i vida, les quals sens dubte no permeten l’enriquiment fàcil, però per contra, posen més difícil l’empobriment, com a mínim.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑