“La vida al centre” és l’opinió de Núria Gibert

La pregunta és com afrontaríem el COVID19 des del municipalisme, en ple COVID19. En mil caràcters i en plena crisi de ben segur que em deixaré coses. Però tres coses senzilles amb les quals ens hi estem deixant la pell: la veritat. Sempre i per davant de qualsevol altre càlcul, informació honesta. La feina, amb els treballadors públics i amb les xarxes de suport veïnal arribar on sols no es pot. I finalment l’objectiu: protegir les classes populars d’una emergència vírica que ara ja és també social i econòmica. 

Han de canviar moltes coses en aquest país, en aquest món i ha quedat al descobert amb la pandèmia. Que la sanitat pública és un bé preuat i que cada euro invertit és vida dels nostres, que la cura de la gent gran, dels nens, de les persones més vulnerables, però del benestar de la gent en general, ha de ser un assumpte central en les polítiques públiques, la resta és accessori, la resta és artifici. I aprendre de tot plegat. Ara toquen polítiques d’esquerres i transformadores per parar el cop. El següent pas serà repensar el sistema.

NÚRIA GIBERT és Tinenta d’Alcalde de Drets Socials i Igualtat i portaveu del Grup Municipal de la CUP.
Aquesta columna apareix primer al TOTSantCugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑