“Hi ha una oportunitat pel municipi” és l’opinió de Robert Savé

Hi ha una oportunitat pel municipi, per la comarca i per educar en una manera de fer.
El canvi climàtic està prou i ben detallat per una gran munió d’informació científica contrastada i portada a la realitat detallada, de les diferents parts que constitueixen el territori geogràfic i social Catalunya i en el nostre cas, la regió metropolitana de Barcelona, és doncs el moment de fer plantejaments, que permetin adaptar-nos i en la mesura del possible mitigar els efectes del canvi climàtic en la nostra societat.
Un dels principals problemes a partir de mitjans de segle serà el subministrament d’aliments sans en quantitat suficient a una població mundial que estarà a prop dels 10000, milions de persones, que en el nostre municipi de seguir l’evolució actual tindrà més habitants i a més seran més vells.
És cert que la producció d’aliments és un tema estratègic i per tant, tant per disposar d’ells com perquè aquests es produeixin amb la menor petjada ecològica, fóra bo preveure produccions properes, com podrien ser les que es podrien fer en l’antic golf de Sant Joan, compartit amb Rubí, 40 ha amb reg.
Pot ser un bon i molt singular exemple de reserva de sol agrícola municipal i de posterior aprofitament per la producció, eminentment hortícola, com a font de fibres, nutrients, vitamines…., juntament amb la possibilitat d’oferir nous llocs de treball i sistemes de distribució i comercialització.
Tot és possible, cal voler-ho i fer-ho, ja que les oportunitats són molt fugidisses.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑