«Els ‘nyaps’ i les velles maneres de la política» és l’opinió de Xavier Humet

A Valldoreix seguim amb les males praxis d’alguns representants del poble al consistori. El Sr. President i la resta de vocals del govern no entenen que els temps estan canviant, que els que gestionen els diners públics no poden seguir fent i disposant d’aquests diners a la seva voluntat. Això de fer despesa dels diners públics per la teva pròpia campanya electoral hi ha polítics de la vella escola, com els del govern de l’EMD, que encara no entenen que, malgrat ho facin perquè en els temps és possible fer-ho, es immoral, i políticament incorrecte.

I ja va sent hora que gent nova, amb noves maneres de fer gestió pública comencem a canviar aquestes pràctiques que sobre tot el que fan es desprestigiar la política i la feina que hem de fer els representants del poble, que és sobretot la gestió dels diners públics de tothom.

Els actuals vocals de l’oposició a l’EMD de Valldoreix, de la CUP-PC i d’ERC-MES, representants tots ells de l’Associació de Veïns i Veïnes Progressistes de Valldoreix hem aconseguit aturar l’edició i publicació de la memòria de mandat, que havia de ser l’edició d’un llibre que costava 13.500 euros del pressupost municipal.

I aquesta quantitat és igual a la que es destina anualment a l’edició dels tres números de l’’InfoValldoreix’.

El que no vam poder aturar va ser el ‘nyap’ que finalment ha fet el govern de l’EMD amb l’edició de l’’InfoValldoreix’. Han editat a corre-cuita el número 88, amb un format diferent, sempre din A4, ara curiosament din A5, amb 20 de 48 pàgines en la secció que denominen ‘acció de govern’ apropiant-se de moltes iniciatives proposades pels grups de l’oposició com si fossin propostes seves.

Valldoreix demana canvis.

XAVIER HUMET CIENFUEGOS-JOVELLANOS és presidencible a l’EMD per Guanyem Valldoreix
Aquesta columna apareix primer a cugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑