Moció per l’eradicació de les violències masclistes a Sant Cugat

La CUP-PC presenta d’urgència una moció per fer que Sant Cugat sigui una ciutat lliure de violències masclistes. La urgència d’aquesta moció ve motivada pels casos que s’han sabut darrerament d’agressions sexuals que s’han produït a la nostra ciutat, un aquest passat cap de setmana, i un altre el mes anterior.

Aquesta moció que presentem és una moció molt complerta, amb 12 acords concerts d’accions que l’ajuntament pot tirar endavant. Exemples d’aquests són dotar de més recursos al SIAD (Servei d’Informació i Atenció a les Dones), formacions de detecció i prevenció als treballadors públics, entre d’altres.

Aquesta moció és una actualització de la moció que ja vam presentar el febrer de 2017 i que va ser desmillorada completament amb la presentació d’una moció alternativa, per part de la coalició de govern del moment.

NÚRIA GIBERT: “Tornem a presentar aquesta moció perquè al govern perquè no escolten les nostres propostes, pensen que això a Sant Cugat no passa, i sí que passa. El que ha sortit a la llum és un exemple més. Però hi ha moltes d’altres que no es coneixen perquè no denuncien, les que es duen dins l’àmbit de la llar. Posar el cap sota l’ala no serveix de res.”

Tenim un problema a la societat que cal eradicar, que també toca a Sant Cugat. Presentem una moció amb un cicle integral conta les violències masclistes, perquè com a societat hem de saber donar resposta als conflictes.

Pots consultar la moció en aquest enllaç:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑