Moció per a la regulació dels habitatges d’ús turístic de Sant Cugat

Per aquest mes de maig, el grup municipal de la CUP-PC presenta una moció per a regular els habitatges d’ús turístic de Sant Cugat.

Donat que un dels principals problema a Sant Cugat és l’accés a l’habitatge, i que cada pis que es destina a l’allotjament turístic és un pis que es treu del mercat d’habitatge, calen actuacions extraordinàries i urgents per part dels poders públics.

Vist que la massificació turística a Barcelona pot començar a desplaçar la recerca de pisos per part dels turistes a les ciutats de l’àrea metropolitana, per tal d’aconseguir allotjament més econòmic a prop de la gran ciutat, i per tant afectar també a Sant Cugat, i que diferents portals en internet com Airbnb entre d’altres ja oferten una gran quantitat de pisos a Sant Cugat per a aquesta finalitat.

És per això, que la CUP-PC proposem per aquest mes de maig una moció per demanar que es reguli habitatges d’ús turístic (HUT) a la ciutat, cercar i sancionar els possibles habitatges d’ús turístic il·legals existents a la nostra vila, entre d’altres propostes.

 

Pots consultar la moció sencera en aquest enllaç Moció CUP-PC pisos turístics

 

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑