“Hereus de CDC, ja n’hi ha prou!” és l’opinió de Jordi López

Aquesta setmana ha sortit a la llum, una investigació del periodista Oriol Güellque ha publicat el diari El País. En aquesta investigació s’expliquen suposats casos de corrupció per part de CDC, adjudicant obres públiques a empreses que havien fet donacions a la fundació CatDem o a la mateixa CDC, casos com el complex esportiu de Mira-Sol o edificis de Promusa se sumen a la llista d’indicis que fan sospitar que el partit que governa la nostra ciutat des de fa trenta anys, podria estar involucrat en un finançament il·legal sistèmic.

 

Amb la sentència del Cas Palau, el jutge va dictaminar que CDC havia cobrat més de cent mil euros de comissions per part de Ferrovial, utilitzant el Palau de la Música, per la concessió de les obres del PAV3. En aquell moment algú podia dir que era un cas aïllat, o que això era cosa del passat i que el PDeCAT no té res a veure amb aquests casos, però que comencin a sortir tants casos només té una explicació, que aquesta era la manera de fer habitual de CDC.

 

Però la veritat és que per molt que es canviïn el nom del partit, quan van succeir aquests casos de suposada corrupció, a l’equip de govern hi havia gairebé les mateixes persones, o l’actual alcaldessa no formava part del govern Recoder?

 

Així doncs, estem davant d’un partit que ha actuat a Sant Cugat, com els senyors feudals, pensant-se que la ciutat era seva i que es podien apropiar del que volguessin, mentrestant, la població restem avergonyida veien com apareix la Guàrdia Civil a registrar el nostre ajuntament per casos de corrupció. I a sobre hem de sentir a dir que l’alcaldessa vol denunciar a CDC, només espero que l’any vinent no tornin a guanyar.

 

Jordi López és militant de la CUP de Sant Cugat
Aquesta columna apareix primer al TOTSantCugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑