“Volem votar” és l’opinió de Xavier Humet

I tant que volem votar, ara més que mai. Per tot el que representa, per recuperar la identitat nacional que poc a poc ens manlleven, per acabar amb el menysteniment que hem patit a mans de governs de l’Estat espanyol, per la traïció a la ciutadania quan van dirigir la trepitjada a l’Estatut que havíem votat totes i tots.

I tant que volem votar, però és que a més a més, volem seguir votant, ara, aquí i allà, perquè l’empoderament del poble passarà sempre per la participació de les persones.

Ens agradi o no, no ens podem autolimitar a que ens demanin l’opinió cada quatre anys i qui dia passa any empeny. Això canviarà amb la futura República.

La participació ciutadana, ha de ser quelcom cabdal per a què la gent se senti representada i que formi part del funcionament democràtic de la futura República.

I ara i aquí, a peu de carrer, al poble, a Valldoreix, no ens cansarem de denunciar el que ha fet el govern de l’EMD amb el màxim òrgan de participació ciutadana, el Consell de la Vila, que ja fa un parell d’anys que no es convoca. El govern de l’EMD no vol perquè li molesta que hi hagi gent del poble que discrepi amb la seva manera de fer. Mentrestant, el govern de l’EMD segueix incomplint descaradament el reglament de participació ciutadana. Nosaltres apostarem sempre perquè hi hagi els màxims mecanismes possibles de participació per als vilatants.

Creiem que un òrgan com el Consell de la Vila és el lloc ideal per a consensuar el futur del Valldoreix que volem. I aquest futur Valldoreix ha d’estar composat pel màxim nombre d’organitzacions veïnals i polítiques i entre totes i tots serem capaços de definir una sèrie de directrius que han de marcar aquest Valldoreix pels propers anys, en temes com urbanisme, habitatge,
equipaments, serveis i assistència social.

XAVIER HUMET és vocal de la CUP-PC a Valldoreix
Aquesta columna apareix primer a cugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑