“Refugees welcome to Valldoreix?” és l’opinió del Jordi López

Si us plau, obriu fronteres, habiliteu habitatges, feines, escoles, en definitiva, recursos, perquè volem acollir!

Fa uns mesos, la junta de veïns de l’EMD, va aprovar convertir-se en una ciutat refugi.

Aquella declaració comprometia a donar 18.000 € a Pro Activa Open Arms, per a que poguessin treballar a les fronteres recollint persones que havien naufragat a la mar Mediterrània i també a demanar a les institucions pertinents, que obrissin fronteres i acollissin a la gent que està esperant en unes condicions infrahumanes a què puguin començar una nova vida lluny de la guerra i de la misèria que hi ha en els seus països d’origen.

A partir d’aquí, els convergents, s’han tret la careta i han demostrat quina és la seva veritable cara i quin és el seu posicionament respecte a la solidaritat i a les accions que es poden dur a terme des de les nostres institucions.

I és que en el darrer ple de l’EMD, es va dur una moció on es demanava que es donessin 18.000 € per destinar aquests diners del pressupost del 2017 al lloguer d’un habitatge i cedir la gestió d’aquest a CEPAIM, que és una organització que es dedica a gestionar l’arribada de les persones refugiades que arriben de les fronteres europees i l’equip de govern d’en Puig i companyia van votar en contra.

Em fa vergonya el cinisme que gasten en Puig i companyia, sobretot quan sents que, segons ells, primer haurien de trobar feina i una vegada la tinguin se’ls ajudarà a trobar un habitatge… I si troben una feina, on dormiran? Al carrer? Només de pensar en la mesquinesa dels arguments de l’equip de govern, m’entra basarda!

Si us plau, obriu fronteres, habiliteu habitatges, feines, escoles, en definitiva, recursos, perquè volem acollir!

Aquesta columna apareix primer al TOTSantCugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑