Moció en representació d’Arran per homenatjar a Guillem Agulló

Arran i la CUP Sant Cugat hem presentat una moció al proper ple d’abril per homenatjar la figura de Guillem Agulló posant el seu nom a un carrer de la ciutat.

La moció es presenta en el marc dels 30 anys de l’assassinat del nostre company, un jove comunista militant de Maulets que va morir apunyalat l’onze d’abril de 1993 a mans d’un grup de militants feixistes. De tots aquests, l’únic condemnat va ser el neonazi Pedro Cuevas, amb 14 anys de presó, i dels quals només en va complir 4.

L’assassinat d’en Guillem va ser un assassinat clarament polític i un atemptat més del feixisme contra aquells que lluiten als Països Catalans per una societat més justa, lluny de la “baralla entre bandes” que s’ha volgut vendre des de sectors espanyolistes i ultradretans.

Així mateix, volem reivindicar el llegat de lluita antifeixista que representa la figura de Guillem Agulló, especialment en un context com l’actual en què les agressions i els discursos d’odi per part de l’extrema dreta no només es continuen produint, sinó que van en augment.

30 anys després, no t’oblidem Guillem, seguim amb tu.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑