La CUP es suma a la manifestació contra el Quart Cinturó

La CUP Sant Cugat ha fet una crida a la mobilització del diumenge 26 de febrer a la manifestació de Sabadell que organitza la Campanya Contra el Quart Cinturó (CCQC), i a la qual s’hi ha sumat entitats i organitzacions d’arreu del Vallès.

En aquesta mateixa línia, les CUP i candidatures d’arreu del Vallès van fer ahir una roda de premsa a Sabadell en la que també van convidar a la gent del territori a participar de la manifestació, que sortirà a les 12h de la plaça de la Creu Alta de Sabadell. A Sant Cugat, s’ha convocat a les 11h a la plaça de Lluís Millet per anar junts en tren.  

El projecte del Quart Cinturó es va reactivar arran de la negociació de pressupostos de la Generalitat, quan ERC va acceptar la proposta del PSC de recuperar aquest projecte d’ampliar l’autovia de la B-40 pel Vallès.

La CUP rebutja que aquest projecte sigui una demanda del territori. Reclama un transport públic digne i de qualitat, i que no es situï la comarca al servei dels grans interessos econòmics, sinó dels de la seva gent.

Marco Simarro, Tinent d’Alcaldia de Drets Socials i alcaldable de la CUP Sant Cugat: “Fem una crida als veïns i veïnes de Sant Cugat a participar de la manifestació d’aquest diumenge, per defensar una comarca que ja pateix massa els efectes d’una contaminació que té un efecte directe en la salut de la nostra gent.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑