Solidaritat amb el Kurdistan

La CUP Sant Cugat ens solidaritzem amb les víctimes del terratrèmol, i fem un crida a la col·laboració popular.

Ja han passat quatre dies des del terratrèmol que va arrasar el Kurdistan, Turquia i Síria, i el nombre de víctimes no deixa de créixer. A hores d’ara, les xifres ja superen els 21.000 morts i els 68.000 ferits en una de les pitjors catàstrofes de la zona a l’últim segle.

Cal ajuda humanitària urgentment, i la comunitat internacional ja s’ha mobilitzat, i les mostres de solidaritat internacionalista se succeeixen arreu del món. El Kurdistan, però, corre el risc de quedar al marge d’aquesta ajuda a causa de la guerra i de la repressió del règim turc d’Erdogan. Així doncs, la Mitja Lluna Roja ha fet una crida internacional a facilitar ajuda a través de la seva organització, per evitar el filtre dels estats turc i sirià.

La CUP Sant Cugat ens sumem a aquesta crida i us convidem a col·laborar i fer una contribució al número de compte de la Mitja Lluna Roja o del CIEMEN, entitat catalana que fa anys que treballa amb el moviment kurd.

Perquè un cop més, la solidaritat és la tendresa dels pobles, solidaritat amb el Kurdistan!

Mitja Lluna Roja Kurda

Banque Cantonale Vaudoise

CCP: 10-725-4

IBAN: CH62 0076 7000 L543 3416 5

BIC/SWIFT: BCVLCH2LXXX

CIEMEN

IBAN: ES65 2100 0788 6802 0017 8546.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑