InfoCUP Tardor 2022: “El Sant Cugat que volem”

Si una cosa tenim a la CUP, és que no ens cansem de repetir les coses. Quan creus el que dius, no importa quants cops ho diguis, perquè sempre hi ha algú que no ho haurà sentit. Per això, quedin un, dos o quatre anys per a les eleccions, el nostre discurs és el mateix.

Ens estimem Sant Cugat. La ciutat que ens ha vist créixer o que ens ha acollit, però que en definitiva ens sentim nostre. I si volem continuar gaudint-la, hi ha reptes a assumir perquè en lloc d’una ciutat excloent, sigui un Sant Cugat per a tothom.

El camí és clar: parlar sense complexos de quin Sant Cugat volem, i actuar en conseqüència. La ciutat que nosaltres volem és una ciutat més social i menys desigual. Una ciutat que creixi de manera planificada i segons les necessitats de la seva gent, no a cop de promoció immobiliària.

Una ciutat que aposti de veritat per l’habitatge públic i on els desplaçaments a peu, en bicicleta o transport públic guanyin terreny al cotxe, preservant així la salut dels veïns i ajudant a combatre una emergència climàtica que ja és massa real.

Aquest és el Sant Cugat que volem. El nostre, el de sempre, però on tothom hi tingui lloc.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑