L’Esquerra Independentista celebrem l’onze de setembre reivindicat la cultura i la llengua catalanes.

El divendres 9 de setembre, la CUP, Arran i Endavant celebrem la diada nacional de Catalunya a la Plaça de l’Om, al costat del monestir de Sant Cugat. Un acte on hi haurà lloc per a parlaments polítics com els de Carles Riera o Marco Simarro, però també per a activitats culturals com la Glosa o els balls populars.

L’Esquerra Independentista de la ciutat entomem l’inici del curs polític amb un onze de setembre que vol carregar de significat polític, però també cultural. Reivindicant el català davant de les últimes sentències que volen reduir la seva presència a l’escola, i donant espai a diferents expressions de la nostra cultura.

L’acte començarà a les 19h amb balls populars oberts al públic, a càrrec del grup de música tradicional Calcetes Tradis. A continuació hi hauran els parlaments, on participaran el diputat de la CUP al Parlament Carles Riera, el portaveu de la CUP-PC i Tinent d’Alcaldia de Drets Socials Marco Simarro, i la militant d’Arran Berta V. I a les 21h, es donarà pas a l’últim tram de la jornada amb la cantada de Glosa amb Cor de Carxofa

Marco Simarro: ”Encetem un curs polític il·lusionant i ple de reptes, i la celebració de la Diada Nacional de Catalunya és un bon motiu per recordar el paper central que juga la capacitat de ser sobirans en tots els aspectes de la nostra vida, per tal de garantir els drets més fonamentals.”

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑