Assemblea oberta sobre l’habitatge

Com ja és conegut, l’habitatge és un dels principals problemes de Sant Cugat. Amb un lloguer mitjà de 1.000 €, un dels més cars de l’estat, i on la meitat de la població té dificultats per poder pagar l’habitatge.

Des de la CUP Sant Cugat hem dut a terme una campanya durant els darrers mesos amb diferents activitats com xerrades o taules rodones per parlar sobre alternatives habitacionals o el model de ciutat. I per concloure la campanya, convoquem una assemblea oberta per parlar entre tots sobre la qüestió de l’habitatge.

Una assemblea convocada des del compromís amb la gent de Sant Cugat. Per transparència i explicar quina feina estem fent, i per donar la veu als veïns. On entre tots poder expressar les preocupacions i situació de cadascú, i buscar propostes i alternatives l’actual situació. Vine, parlem i debatem.

Ens veiem el dimarts 15 de febrer a les 19 h a Cal Temerari.

One thought on “Assemblea oberta sobre l’habitatge

Add yours

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑