“10 anys a l’Ajuntament” | Xerrada el dijous 28 d’octubre

Aquest 2021 es compleixen 10 d’ençà que la CUP vam entrar a l’ajuntament de Sant Cugat per primer cop, i per celebrar-ho i fer repàs del trajecte que ens ha dut fins aquí aquest dijous 28 d’octubre organitzem una xerrada amb Ignasi Bea i Guim Pros, exregidors de la CUP i Núria Gibert, actual portaveu de la CUP-PC i tinenta d’alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància. La xerrada serà a les 19:30 a Cal Temerari.

Ja fa 10 anys des que 2346 santcugatencs ens van donar el seu vot perquè els representéssim al ple municipal i defenséssim els drets d’aquell Sant Cugat més ocult, el que no surt als grans titulars ni es pot pagar els pisos més luxosos, però que és un component indispensable de la nostra ciutat i que li dona sentit de ser.

Avui dia, podem afirmar que tant la CUP com la gent que confia en el nostre projecte ha crescut, i per això organitzem aquesta xerrada, per fer repàs de tot allò que hem fet i après per el camí. Perquè la millor manera de seguir avançant és recordar tot allò que ens ha dut fins on som ara.

L’acte es durà a terme seguint les mesures sanitàries i caldrà dur mascareta.

Dijous 28 d’octubre de 2021.
19:30h a Cal Temerari.
Amb Ignasi Bea, Núria Gibert i Guim Pros

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑