Els serveis socials, entre els serveis municipals que més creixen en valoració a l’ultima onada de l’Observatori Sociològic

L’actuació dels serveis socials durant la pandèmia, amb la Tinenta d’Alcaldia Núria Gibert de la CUP-PC al capdavant, aconsegueix un  7,6 a la 43a onada de l’Observatori Sociològic, augmentant en 0,6 punts respecte l’anterior edició i sent un dels serveis municipals que més creix.

Així mateix, l’ajuntament és l’administració que més confiança desperta entre els santcugatencs amb un 5,7 de valoració, per sobre del Govern de la Generalitat o el Parlament de Catalunya, entre d’altres. La ciutadania també ha millorat la seva valoració respecte a la feina feta per l’ajuntament durant la pandèmia, passant d’un 5,4 a un 5,9.

D’altra banda, l’habitatge segueix sent un dels grans problemes de Sant Cugat i la principal preocupació per a un 15,2% dels ciutadans, a més de l’aspecte pitjor valorat de la ciutat amb un 4,1 de nota. Aquestes dades ens reafirmen en la necessitat d’actuar urgentment i en la feina que estem fent per impulsar el parc d’habitatge públic de la ciutat.

La 43a onada de l’Observatori Sociològic es va presentar el passat dimecres 29 de setembre, i es va elaborar entre el 21 de juny i el 6 de juliol a partir de 1.080 enquestes telefòniques  a ciutadans i ciutadanes de Sant Cugat.  

Marco Simarro, regidor de la CUP-PC de Joventut, Participació i Barris: “Volem destacar com en un dels pitjors moments de crisi que podíem imaginar, la població no només ha valorat de manera positiva la tasca feta per la institució local, sinó que fins i tot ha millorat la seva valoració.”

Pots consultar l’última onada de l’Observatori Sociològic aquí

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑