“Un nou Pla Local de Joventut” és l’opinió de Marco Simarro

Sant Cugat necessita un Pla Local de Joventut (PLJ) que prioritzi aquelles mesures més necessàries que mai per al jovent de la ciutat. I el jovent de la ciutat, un col·lectiu pràcticament obviat durant massa anys, mereix polítiques a l’alçada d’aquestes necessitats.

Som més de 20.000 joves entre els 12 i 30 anys que vivim a la ciutat i que creiem que encara hi ha molt camp per recórrer en polítiques de joventut. És per això que, des d’aquest govern i des de la regidoria de joventut, apostem per un pla que prioritzi cinc eixos estratègics clars i que proposi mesures transformadores per al jovent. Estem parlant de mesures que tinguin en compte una alternativa d’oci i de lleure a l’oci dominant; de mesures que incorporin el feminisme i que promoguin la igualtat entre el jovent; mesures d’acompanyament al món laboral en un context tan difícil com el que ens ha tocat viure; mesures que fomentin l’esperit i el pensament crític per afrontar el futur que ve, i de mesures que augmentin la implicació política del jovent.

Al novembre portem a aprovació un PLJ que suposa un abans i un després per a una regidoria històricament menystinguda i minoritzada. Cal posar les polítiques de joventut a l’alçada de les necessitats del jovent, i en això estem. Feia temps que un nou lideratge per aquesta àrea era necessari.

MARCO SIMARRO és regidor de Participació i Barris i Joventut

Aquesta columna apareix primer a Sant Cugat Magazine

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑