“Punt de mediació del lloguer” és l’opinió de Núria Gibert

Són temps difícils i ho sabem tots, no cal aturar-nos a relatar totes i cadascuna de les dificultats que tots estem afrontant de diferent manera i cada dia. Però si hi ha alguna problemàtica recurrent i específicament complicada a la nostra ciutat són els preus de l’habitatge i en particular els lloguers. 

Amb una manca d’ingressos abrupta com la que estan patint molts treballadors, autònoms, comerciants… el pagament del lloguer es converteix en un element decisiu a l’hora d’aguantar la situació o caure en la insolvència. Per això, amb la voluntat de trobar punts d’entesa entre propietaris de bona voluntat que pretenguin col·laborar amb pal·liar els efectes de la pandèmia i garantir el dret a l’habitatge i llogaters que ho requereixin, neix des de Drets Socials, el Punt de Mediació del lloguer.

Aquest punt, en funcionament des de finals de juliol, ja compta amb moltes mediacions fructuoses a l’esquena i pretenem mantenir-lo atesa la bona rebuda que ha tingut entre la ciutadania. Us animo a contactar amb l’Oficina Local d’Habitatge on us derivaran en funció del vostre cas al Punt de mediació. 

Només entre totes ens en sortirem i cal afinar molt les eines que tenim al nostre abast per a fer-ho. La més poderosa, sense dubte, la solidaritat i la fraternitat comunitària. Moltes gràcies als propietaris que ja s’hi han prestat.

NÚRIA GIBERT és la portaveu de la CUP Sant Cugat i Tinenta d’Alcaldia de Drets Socials, Igualtat, Ciutadania, Salut i Infància

Aquesta columna apareix primer a TOTSantCugat.cat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑