“Maleït tros de món” és l’opinió de Robert Savé

Els fets s’han de valorar fredament, comentar-los, tornar-los a pensar, assentar-los i, aleshores, dir i fer.

En qualsevol racó d’Espanya ens estan robant la llibertat, volgudament, premeditadament , quirúrgicament… De mica en mica, de situació en situació però, a la fi, amb uns resultats esfereïdors.

Es tornen a escoltar frases tan folles, com:

No et castiguem, ho fas tu mateix al no seguir les normes que he generat jo mateix amb interès propi”, que s’escoltava en ambients de caserna en els anys 80 del segle passat.

Tens dret a pensar el que vulguis a nivell individual, però no expressar-ho públicament, i menys quan tens un càrrec públic”, com si un es pogués escindir intel·lectualment i no adquirís la responsabilitat, precisament pel que penses i, tant de bo, pel que fas.

La memòria històrica només pretén generar ferides”, la qual cosa és comprensible, ja que majoritàriament els que ho diuen van generar-ne moltes des de l’odi, la ignorància, la ignomínia, l’enveja… La bestialitat més absoluta, que no els hi ha permès mai desenvolupar el més mínim esforç intel·lectual per valorar el que varen fer.

La monarquia no es pot criticar, qüestionar, atacar… Ja que és la salvaguarda de la democràcia en el seu paper de capçalera de l’estat”, quan simplement és una resta de l’estat franquista, que defensa determinats interessos de classe atacant els interessos generals i el govern democràticament escollit, mentre és directament sustentat econòmicament per aquest i indirectament per la corrupció que practica amb total impunitat.

El virus no entén de fronteres, la bandera és de tots, les forces armades són nosaltres i per nosaltres…”, que mostren un cop més que, com bé va descriure el polític Tierno Galván, “Espanya sempre s’intenta gestionar com una caserna”.

N’estic fart, fastiguejat, avorrit, emprenyat… Per tant, tant sols em resta dir, com Labordeta (https://www.youtube.com/watch?v=JadyaKBePDw), “vayanse ustedes a la mierda, que yo me echo al monte”, al que jo afegiria: sou unes/uns mitja merda.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑