“És un pas necessari, però cal fer via” és l’opinió de Robert Savé

Considero molt encertat, que l’Ajuntament de sant Cugat es posicioni judicialment com a part afectada per la mala praxi anomenada del 3%.

Cal demanar justícia, respecte dels qui amb la seva posició privilegiada, van confondre responsabilitat delegada amb poder i amb aquest van mal funcionar i/o delinquir i també, al mateix nivell demanar recuperar els recursos que es van quedar, amb tots els seus interessos.

És important, perquè, posen en dubte, qüestionen el model democràtic i per altre, han mal distribuït els diners, generant, potser, riquesa en alguns sectors, persones concretes i pobresa en d’altres.

Han mal actual per acció i omissió, tanmateix, això que afecta Sant Cugat. És malauradament general en el sistema democràtic en general, si no recordem la monarquia, la corrupció econòmica del PP, la generació de policies paral·leles del PSOE, el menyspreu a les diferències, l’oblit vers les persones emigrants, la discriminació per recursos econòmics, la ignorància volguda respecte del canvi climàtic…,
Està bé, és necessària la querella, però la solució és més radical i per mi, es diu educació en la responsabilitat social.

Cal educar-la, tenir-la i emprar-la, molt especialment ara en un món post covid amb canvi climàtic, on la pobresa serà l’autèntica pandèmia, la real emergència social, la qual, només es pot encarar per fi de bé de moltes i molts, sentint i pensant en singular i actuant en plural.

Només ens en sortirem si ho fem totes i tots, amb renúncies i retallades segur, però amb enfortiment d’una societat, que ens ha de fer més justos, solidaris i lliures. Indignem-nos, però fem i ja mateix!

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP Sant Cugat

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑