Xerrada | ELS EFECTES DE L’ESCALFAMENT GLOBAL A SANT CUGAT

El proper 27 de febrer la CUP Sant Cugat organitza una xerrada per veure les afectacions a Sant Cugat de l’escalfament global.

La xerrada comptarà amb la presència de tres reconeguts investigadors en el camp de l’ecologia i experts en l’afectació de l’escalfament global, que ens parlaran sobre com aterra a Sant Cugat la situació d’Emergència Climàtica.

Sota el títol de l’equilibri entre ecosistemes, contaminació de l’aire i la sostenibilitat alimentària en una nova realitat climàtica, aquests tres experts ens explicaran com fer front a l’emergència climàtica, posant una mirada local.

Els ponents d’aquesta xerrada seran:
EDUARD PLA ens parlarà sobre les implicacions directes que tindrà el l’escalfament global. Accions i mesures concretes per a Sant Cugat.
Eduard Pla és santcugatenc i investigador al CREAF estudiant els efectes del canvi global en els ecosistemes forestals i també en l’àmbit de l’ecologia del foc.

OLGA MARGALEF ens parlarà quines són les variacions que provoca el canvi climàtic en l’aire.
Olga Margalef és investigadora del CREAF (Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals) i membre de la plataforma per la qualitat de l’aire.

ROBERT SAVÉ ens parlarà de sostenibilitat alimentaria sota els efectes de la nova realitat climàtica i l’equilibri entre agricultura / bosc / espais verds a Sant Cugat.
Robert Savé és mirasolenc i investigador i coordinador de l’àrea de vitivinicultura de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA)

Aquesta xerrada serà el proper dijous 27 de febrer de 2020, a les 19:30h a Cal Temerari i és oberta a tothom.


Data: 27 de febrer de 2020
Hora: 19:30h
Lloc: Cal Temerari. C. Sant Esteve 8-12. 08172 Sant Cugat del Vallès

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑