La convocatòria urgent de l’Assemblea d’Electes i experiències compartides conclusions de la trobada d’electes

La CUP exigeix que es convoqui de manera urgent una nova Assemblea d’Electes com la feta el passat 29 d’octubre a Barcelona. L’organització considera trascendent donar-li continuitat a aquest espai davant la innacció política s’està produint en les institucions catalanes a l’hora d’afrontar la repressió, l’amnistia i l’exercici de drets civils, socials i polítics. 

Aquesta necessitat s’ha posat de manifest aquest dissabte durant la trobada municipalista de regidores i regidors de la CUP feta a Sant Cugat. Aquesta trobada, de caràcter trimestral, serveix per compartir punts de vista i teixir vincles i estratègies de cara a l’aposta municipalista de la CUP tant dins des ajuntaments com al carrer. 

Com amfitrions d’aquesta trobada, vam oferir espais a tots els electes dels Països Catalans per a fer aquesta trobada aquesta trobada a Sant Cugat, que ens va servir per enfortir-nos i compartir coneixement, i veure que les realitats i les problemàtiques que tenim a cada municipi són compartides.

A la tarda ens vam reunir totes les candidatures de la CUP a govern, i va servir per definir la nova estratègia d’organització.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑