Primera trobada d’electes de la CUP es celebrarà a Sant Cugat

El proper dissabte 25 de gener de 2020 tindrà lloc a Sant Cugat del Vallès la primera trobada de coordinació municipalista de la CUP on es donaran trobada els càrrecs electes de tot el territori.

Aquesta proposta sorgeix del que es va aprovar al Consell Polític d’octubre de 2019 per treballar d’una manera més coordinada qüestions de la tasca institucional, tant des del govern com des de l’oposició o com des del carrer.

Aquestes trobades volen servir per vertebrar debats municipalistes de l’organització i contribuir a l’estratègia de la CUP, facilitar el debat i intercanvi entre càrrecs electes, impuls de campanyes que parteixin de realitats locals i compartir aprenentatges i posar en valor la feina feta, i s’està impulsant des de l’àrea de municipalisme de l’organització.

Aquesta trobada s’ha volgut fer en un municipi on la CUP estigui a govern, i els emplaçaments seran, durant el matí a la Casa de Cultura, i a la tarda a Cal Temerari. Aquesta trobada és una trobada interna on només hi participaran aquelles persones de l’organització que són o han estat càrrecs electes de la CUP en municipis.

La trobada aplegarà tres espais;

  • L’assemblea de regidores, on hi participaran tots els càrrecs electes, participin d’un equip de govern o estiguin a l’oposició.
  • La trobada municipalista, Trobada amb un caràcter polític-pràctic, per compartir realitats i experiències dutes a terme a nivell municipal. On es distribuiran els electes segons la mida dels seus municipis.
  • trobada de governs, que serà una trobada específica d’aquells càrrecs electes que ocupin responsabilitats de govern.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑