“La CUP al govern municipal” és l’opinió de Robert Savé

La CUP ha estat molt temps en l’oposició, d’una manera responsablement funcional. En aquesta situació i període de temps, ha tractat de mantenir controlat tot el que és i se’n deriva del 3%, ha plantejat polítiques socials, normals pels conceptes però noves pel que representen (habitatge, gent gran, igualtat de gènere, no exclusió per les diferències….) per tota la població.
A més ha tractat de fer-ho des de la seva diversitat ideològica, que queda clarament descrita en el seu nom “Candidatura d’Unitat Popular”, és a dir, tant de bo moltes amb idees diferents i objectius comuns, els quals pel moment històric que ens ha tocat viure poden ser a grans trets, evitar perdre i recuperar llibertats individuals, socials i de país, canviar el sistema de govern vers fórmules realment democràtiques que, si més no, en un inici passen per la república.

Ara la CUP està, és govern municipal, i per tant li correspon governar, que és fer funcionals els desitjos de la població a la qual representa. I és aquí on caldrà tota la visió política i l’empatia, ja que sense deixar de ser CUP s’és part de tots i totes, i per tant, l’actuació ha de plaure a tothom, sense ignorar mai, la càrrega ideològica que es porta.

Ser govern, és una gran responsabilitat, la major i millor, ja que permet aprendre i ensenyar i sobretot i molt important, fer amb les contradiccions pròpies i alienes, que, al cap i a la fi, són com és la societat, com és la vida…

Cal ser propers amb les necessitats i demandes de tothom, funcionals amb les idees pròpies, crítics amb les decisions i intel·ligents i empàtics, amb qui les ha de prendre.

L’únic que no es pot fer és no fer res, i el que no s’ha de fer mai és fer perquè no facin.

Cal ser activament positius!

Robert Savé és mirasolenc i simpatitzant de la CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑