«La realitat climàtica ha esdevingut una emergència social» és l’opinió de Robert Savé

Estem a mitja campanya electoral, o millor en mig d’un procés explicatiu respecte del que es farà a l’ajuntament els propers anys, ja que aquestes setmanes no han de ser un parèntesi, són un més a més en la quotidianitat de la gestió de la responsabilitat municipal.

Fora bo, aprofitar els moviments de base que han sorgit en el país en els darrers mesos, fruit d’una preocupació d’anys vers l’ecologia (res a veure amb l’ecologisme, ni amb qualsevol de les modes pseudo rurals/campestres, ecologia es tot, nosaltres també), com son Realitat Climàtica = Emergència Social (50 científics pel canvi), Manifest per una Transició Energètica del Club de Roma (amb més de 170 signatures), Fridays for Future o Extintion Rebellion, d’entre altres.

Fora bo, perquè tenen el coneixement, les ganes, la transversalitat vers el poder econòmic, social i polític, són totes i tots d’arreu i molt importants, perquè en el pitjor dels casos volen sobreviure i en el millor fer un canvi per viure.

Per això, tal com diem en moltes situacions, alcem-nos, hi ha molt per explicar, decidir, fer i molt important, tot aquest procés cal fer-ho sempre amb altres.

El Govern de la Generalitat ha declarat l’estat d’Emergència Climàtica, proposem-lo a nivell municipal i molt important, portem-lo endavant, és urgent.

Facta non verba.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑