«Eleccions 2019» és l’opinió de Robert Savé

Estem en plena campanya per tractar de gestionar-nos d’acord amb l’equilibri d’idees i sensibilitats de cada municipi, regió, estat….

Hauria de ser una confrontació de maneres de veure i gestionar el nostre entorn, en una temporada positiva, on veritablement cada opció mostrés la seva competència, així com les possibilitats empàtiques per compartir-les amb les altres.

Pensar en governs mono color és un parany, perquè es terrible, ja que el pensament únic només és pot generar i sustentar en el no pensament, el qual s’aconsegueix per imposició activa o passiva, és a dir, suprimint la llibertat.

Cal cercar afinitats d’acció, de funcionament, entre les opcions que pretenen els mateixos objectius des de visions i estratègies distintes.

És important defugir de l’enfrontament, no porta enlloc, no és un fet intel·lectual i emocional, que permeti avançar en positiu.

És clau explicar, mostrar exemples, fer aproximacions al que es vol obtenir, debatre, trobar vies de col·laboració….

Pensem que desprès de les eleccions hi ha vida, com també durant la campanya, per tant, s’ha de treballar la quotidianitat de les persones, ja que a la fi, la política és fer possible els anhels de la societat mitjançant l’exercici de la responsabilitat delegada de totes i per a totes.

Així, per començar, perquè no aparquem els símbols i ens centrem en les propostes, fetes des de la gent i per a la gent? Hi ha molts, masses i seriosos problemes, per seguir en un joc de bajanades, que als únics que generen beneficis son als anomenats polítics, de professió (no tenen ofici), que no tenen cap problema en canviar d’ideologia (potser es que no en tenen) per seguir fent comèdia. Tal com diu la cançó ‘La vida es pura comèdia’, però hi han masses drames, per permetre’ls seguir amb aquesta conducta.

Cal organitzar-se des de baix, des del municipi, des de les organitzacions, i entitats, etc. El seu model no serveix, si és que ha servit per algú alguna vegada.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑