«És compatible créixer i seguir actuant en els compromisos quotidians?» és l’opinió de Robert Savé

Sóc un simpatitzant més (ni menys) de la CUP. Ho sóc perquè és una estructura prou organitzada per canalitzar la diversitat i prou petita per permetre-la.

El barri, l’associació permanent conjuntural, el municipi són al meu entendre, els espais socioeconòmics on hem de funcionar per ser operatius, crítics, etc. i referent d’una altra manera de fer política, que es pot canviar d’escala per pacte i decisió en assemblea.

És clar que aquest model és eficient quant a resultat per esforç a una escala quotidiana, fer el salt a una altra magnitud, com pot ser la península Ibèrica, pot fer-se perdent identitat o federant-se conjunturalment (espai, temps i tema) amb altres forces polítiques.

Com deien els àrabs, no hi ha res més dur que l’aigua per entrar ben fons i arreu, hem de seguir sent el moviment dels que no aspiren a la política, fan política per fer vida en una societat més justa, igual, feminista i solidària.

ROBERT SAVÉ és mirasolenc i simpatitzant de la CUP

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑