Moció de la CUP-PC per a la millora del servei del Centre Obert

El servei de centre obert és un recurs diürn, fora d’horari escolar, per als infants i adolescents que, per motius sociofamiliars i laborals, resten moltes hores sense la supervisió i el suport d’un adult i/o que es troben en risc d’exclusió social.

Les activitats que es desenvolupen als centres oberts són les pròpies d’esplai i esbarjo amb la finalitat de treballar l’empatia, els valors i les habilitats socials de forma totalment lúdica, així com activitats psicomotrius i esportives. També es treballa el reforç en els aprenentatges escolars i l’adquisició dels hàbits d’estudi en cas que sigui necessari.

La situació actual del Centre Obert de Sant Cugat presenta moltes mancances tant al sí del local com pel que fa a la situació laboral de les treballadores. És per això que presentem aquesta moció que preveu els següents acords:

  1. Incrementar la partida d’inversió necessària per a arreglar les greus deficiències estructurals dels espais del Centre Obert; prioritàriament lavabos accessibles i climatització de forma immediata.
  2. Buscar per a aquests emplaçament un lloc més idoni per a les activitats que s’hi realitzen a peu pla i amb més capacitat en el termini de sis mesos.
  3. Internalitzar el servei de Centre Obert i subrogar-ne els treballadors i treballadores.
  4. Corregir de manera immediata la irregularitat entre els convenis als que estan subjectes  i la seva categoria laboral.
  5. Ampliar el nombre de places en harmonia amb la previsió d’augment poblacional.

Pots consultar la moció al següent enllaç:

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

Website Built with WordPress.com.

Up ↑